Vidd magaddal a tavaszi ritmust!

 
 
Vidd magaddal a tavaszi ritmust! Játssz velünk és nyerj egy JBL Go 2 hangszórót!
Fődíjként a Tiéd lehet egy iPad Pro 12,9-es tablet.
 
Az akció időtartama: 2021. április 1 – június 30.

Vásárolj komplett szemüveget egy pár Hoya lencsével az alábbi típusok közül 30% kedvezménnyel:
 
- Hoya Sensity fényresötétedő termékcsalád
- Hoya dioptriás napszemüveglencsék,
- Hoya polarizált,
- Hoya Sportive,
és Hoya High Vision Pro réteggel kezelt szemüveglencsék
 
Olvasd be az optikában kapott egyedi kuponon szerepelő QR kódot vagy a https://opticnet.hu/tavaszi-akcio-nyeremenyjatek/ oldalon kattints a regisztrációra.
 
FONTOS! A kupont kérjük tartsd meg a sorsolás időpontjáig, mert a nyertesnek az ajándék átvételénél be kell mutatnia majd az optikában!
 
Töltsd ki az űrlapot a kért adatokkal (név, telefonszám, e-mail cím, az optika neve, ahol a szemüveget vásároltad és a kuponon szerepelő egyedi sorszám. Az adatokat kizárólag a nyereményjáték lebonyolításához használjuk.
Fogadd el a Játékszabályzatot. ( https://opticnet.hu/tavaszi-akcio-nyeremenyjatek-jatekszabalyzat/ )

A sorsolás az opticnet irodában történik, minden hétfőn délelőtt 10 órakor (az előző hétre visszamenőleg sorsolnak), egy random sorsoló szoftver segítségével.
A nyertest először a megadott e-mail címen értesítik, majd sikertelen elérés esetén telefonon is keresik majd. Amennyiben a választott nyertest nem sikerül elérni 24 órán belül, úgy a pótnyertest értesítik.

A nyereményt abban az optikában veheted át, amelyben a szemüvegedet vásároltad a kupon bemutatásával. A nyeremény átvételekor kérjük írd alá az átvételi nyilatkozatot, amelyet az üzlet dolgozói adnak át.
 
Vidd magaddal a tavaszi ritmust!
 
Üdvözlettel: A Kandikó Optika csapata